معرفی شغل مدیر رستوران

تعداد بازدید: ۲۱۱
  • معرفی شغل مدیر رستوران

    کار چیست؟

    رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف می‌شود .مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… می‌تواند در کیفیت و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد. مدیر مسئول اطمینان یافتن از رضایت نسبت به کیفیت غذاها و خدمات ارائه شده است. او باید خود را داشته و در ارائه خدمات به عالی و قوی باشد. باید بر کلیه امور از جمله روند تهیه و کیفیت مواد اولیه، ظاهر و برخورد آنها با و… به صورت روزانه نظارت کند.

    برخلاف تصور برخی فردی نیست که در یک دفتر نشسته باشد و منتظر دریافت گزارش از و باشد. مطلقاً دفتری نیست. او فردی فعال است که باید مرتبا و روزانه در جریان کلیه امور بوده و با بازدید از بخش های مختلف، بر آنها کنترل داشته باشد. در مشتری های مختلف با فرهنگ های متفاوت وارد می شوند که هرکدام انتظارات خاصی از دارند. باید شناخت انواع سلیقه ها را داشته و برای کلیه خدمات و غذاها متناسب با آنها برنامه ریزی کند. او باید کاری کند که تا حد امکان همه انتظارات معقول را برآورده سازد.

    مدیر می تواند یک یا یک مجموعه را برعهده داشته باشد. گاهی در یک هتل شده و مسئول هتل می باشد که گاهی به او تشریفات نیز می گویند. مدیر معمولا باید شب ها، تعطیلات و آخر هفته ها سرکار خود باشد. کیترینگ به صورت منظم تری در ساعاتی از روز می کند، چون برنامه کاری منظم تر و مشخص تر دارد. 
     
    رستوران داری شغلی سخت است که در صورت موفقیت از پردرآمد به حساب می آید. این جزء جذاب و مورد نیاز در کشورهای دیگر بوده و زمینه در خارج از کشور برای آن به خوبی فراهم است. بسیاری از کشورهای بزرگ دنیا، به راحتی به مدیران توانمند اقامت داده و آنها را در مکان های خوبی می کنند.  
     

    وظایف رستوران

    کار این است که از روند درست و رعایت شدن بالاترین استانداردها مطمئن شود. کیترینگ باید در سطح وسیع به سازمانها، شرکت ها، کارخانجات، بیمارستانها و مدارس خدمات بدهد. او نسبت به رستوران، کمتر با مشتری در ارتباط مستقیم است.

     به هر حال وظیفه یا کیترینگ عبارتند از:

    - تهیه منوها

    - انجام تبلیغات

    - نیرو اعم از آشپز، گارسون و…

    - اطمینان یافتن از توانمندی و کارکنان

    - ارائه آموزش یا برگزاری دوره های آموزشی برای در زمینه های کاری آنها – به عنوان مثال برای گارسون ها دوره های آموزش نحوه برخورد با مشتری را برنامه ریزی می کند.

    - حفظ انگیزه کاری برای رسیدن به بالاترین استاندارد ها در خدمت رسانی

    - سازماندهی شیفت های کاری

    - و کنترل موجودی، بودجه و کارکنان

    - نظارت بر رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی در کار

    - تهیه امکانات رفاهی جانبی برای راحتی بیشتر مانند محوطه بازی برای کودکان، پارکینگ مناسب و …

     

    شخصیت شناسی رستوران

    در یک انتخاب صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.
     
    به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این معرفی می شوند، عموما این را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند. 
     
    شخصیت شناسی بر اساس تست MBTI

      ENFJ این تیپ شخصیتی استقلال کاری و داشتن ارتباط با دیگران را دوست دارند. آنها دوست دارند از خلاقیت خود در کارشان استفاده کنند.

    ENFP  این تیپ شخصیتی کارفرمای مادرزاد است و دوست دارد برای خودش کند، زیرا هم آزادی و انعطاف لازم را دارد و هم می تواند روی و حوزه ای که علاقه دارد کند. 

    ENTJ این تیپ شخصیتی از دنیای تجارت و بازرگانی لذت برده و می خواهد در موقعیت اقتدار و رهبری باشد. او دارای اندیشه های بلند مدت برای برنامه ریزی می باشد و دوست دارد با افراد مستقل و نتیجه گرا (که کمتر نیاز به سرپرستی مستقیم دارند) کند. همچنین این فرد توان تاثیرگذاری خوبی بر دیگران دارد.

    ENTP این تیپ شخصیتی کارآفرین مادرزاد است. او می تواند محیطی جدید، منعطف و متحول ایجاد کند و با کمک خلاقیت فراوان خود سیستم ها و روش های جدیدی بوجود آورد. این تیپ شخصیتی معمولا در خود با افراد زیادی ارتباط دارند.

     

    مهارت و دانش مورد نیاز رستوران

    - داشتن رفتاری مدبرانه و مودبانه

    - انگیزش و کارکنان

    - عالی در جذب مشتری و ارائه خدمات مناسب به او

    - داشتن سلیقه خوب در برای انتخاب نحوه چیدمان سالن، دکور سالن، نوع ظروف مورد استفاده برای سرو غذاها و…

    - داشتن خلاقیت و نوآوری در تهیه منو غذا، چیدمان، ابزارهای تشویقی و…

    - های ارتباطی قوی

    - حفظ آرامش در شرایط کاری پر فشار

    - خوب در تیمی

    - با اعداد و ارقام و بودجه

    - توان سازماندهی و برنامه ریزی کارها

    - قدرت نظارت بر نحوه سرویس دهی به و برنامه ریزی جهت حداقل کردن زمان انتظار آنها

    - سلامت، بهداشت، ایمنی و امنیت محیط          

     

    تحصیلات لازم و نحوه ورود به رستوران

    علاقه مندان برای ورود به این باید استانداردهای عمومی آموزشی و تجربه مرتبط داشته باشند. برای رسیدن به این ابتدا باید از سطوح پایین شروع کنند. با کسب تجربه و توانمندی های بیشتر و گذراندن دوره های آموزشی لازم (در صورت نیاز) کم کم پیشرفت کرده و می شوند.

    برای کسب دانش لازم علاقه مندان می توانند در رشته هتلداری تحصیل کنند. همچنین دوره های در برخی از آموزشگاه های آزاد برگزار می شود. البته مدیران بهتر است در زمینه های مانند آشپزی، کافی شاپ و… نیز دوره های لازم را ببینند تا بهتر بتوانند بخش های مختلف را کنند.

    البته برخی افراد به دلیل علاقه و داشتن سرمایه، رستوران، فست فود و یا کیترینگ تاسیس و آن را برعهده می گیرند. البته در دنیای امروز که رقبای زیادی وجود دارند، برای موفق شدن تنها داشتن سرمایه کافی نیست. باید تجربه در این بخش را داشته و با برخی از اصول و فنون مدیریتی نیز آشنایی کافی داشته باشد.
     

    بازار ، آینده شغلی و وضعیت رستوران

    استخدام در ها، هتل های بزرگ و کوچک، فست فود ها و مراکز تهیه غذا امکان پذیر است. به تدریج و با کسب تجربه بیشتر و سرمایه لازم او می تواند رستورانی برای خود راه بیاندازد. با توجه به روند رشد صنعت داری در جهان و افزایش تمایل مردم به استفاده از ها و فست فودها، پیش بینی می شود آینده خوبی پیش روی علاقه مندان مدیران خواهد بود. البته هر مدیری که تجربه، و توانمندی بیشتری داشته باشد، فرصت های بهتری پیش روی او خواهد بود و به احتمال زیاد به موفقیت خواهد رسید.

    شغل در بسیاری از کشورهای دنیا از بازارکار خوبی برخوردار است و در آنها رونق خاصی دارد. یک توانمند و باتجربه می تواند به راحتی در برخی از کشورهای جهان پذیرش گرفته و فرصت های شغلی خوبی پیش رو داشته باشد.
     

    وضعیت در برخی کشورهای جهان

    استرالیا – در بازه زمانی۵  سال گذشته میزان مدیران رشد۱۷.۵  درصدی داشته و رشد متوسطی در آینده برای آن پیش بینی شده است.
     

    میزان رستوران

    در خصوص میزان در ایران اطلاعات دقیقی در دسترس نمی باشد. این علیرغم سختی های زیادی که دارد، در صورت موفقیت جزء پردرآمد به حساب می آید. ها با توجه به اینکه خود صاحب اند و یا در یا هتلی هستند، میزان مهارت، تجربه و توانمندی های آنها درآمدهای متفاوتی دارند.

     

    درآمد در برخی از کشورهای جهان

    استرالیا  - متوسط سالانه این شغل۴۵.۶۰۰  دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.

    انگلستان  - متوسط سالانه این برای افراد تازه و دستیاران بین۲۷.۵۰۰  تا۳۵.۰۰۰  دلار و برای مدیران با تجربه بین۳۸.۰۰۰  تا۶۱.۰۰۰  دلار می باشد.

کانال تلگرام کاران

تلگرام کاران

https://telegram.me/karanir

به کانال رسمی کاران در تلگرام بپیوندید.