فهرست حمایت های دولت از 13 رسته شغلی آسیب دیده کرونا

دولت حمایت های خود از 10 رسته شغلی آسیب دیده از کرونا را اعلام کرد.

فهرست حمایت های دولت از 13 رسته شغلی آسیب دیده کرونا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، فهرست مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا برای دریافت حمایت های دولت اعلام شد.۱۰ رسته شغلی که می توانند از حمایت دولت استفاده کنند شامل مشاغل زیر هستند:
 

۱. مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها (وزارت صنعت، معدن و تجارت)؛

۲. مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدماتی بین‌راهی و موزه‌ها (وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)؛

۳. حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی (وزارت راه و شهرسازی)؛

۴. حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری (وزارت کشور)؛

۵. دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی (وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان حج و زیارت حسب مورد)؛

۶. تولید و توزیع پوشاک (وزارت صنعت، معدن و تجارت)؛

۷. تولید و توزیع کیف و کفش (وزارت صنعت، معدن و تجارت)؛

۸. مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه (وزارت صنعت، معدن و تجارت)؛

۹. مراکز، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی (وزارت ورزش و جوانان)؛

۱۰. مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حسب مورد)؛

۱۱. مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی (وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)؛

۱۲. مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند؛

۱۳. آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی و گرمابه (وزارت صنعت، معدن و تجارت).

اگر بیکار شده اید همین حالا تمام فرصت های استخدامی منتظر شما هستند

برنامه های حمایتی دولت از این ۱۰ رسته کسب و کار شامل موارد زیر است:

۱.مهلت سه‌ماهه تسهیلات کسب و کار خرد و وام‌های قرض الحسنه
بر  اساس تصمیم شورای پول و اعتبار، اقساط تسهیلات برخی مشاغل از جمله مراکز تولید غذاهای آماده،‌ رستوران‌ها،‌ تالارها،‌ اغذیه‌فروشی‌ها،‌ گردشگری،‌ هتل و مهمان‌پذیرها، حمل و نقل دفاتر خدمات گردشکری، ‌آژانس ها،‌ بخش تولید و توزیع پوشاک،‌ کیف و کفش،‌ صنایع دستی و همچنین مجتمع‌های فرهنگی و ورزشی که در جریان شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده اند و نیز اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه تمامی اشخاص طی ماه های اسفند ۹۸ و فروردین اردیبهشت و ۹۹ بدون وضع هرگونه جریمه و کارمزد به زمان انتهای اقساط آنها منتقل می‌شود. علاوه بر این و بر اساس اعلام رئیس کل بانک مرکزی کسانی که از ابتدای اسفند تا پایان اردیبهشت چک‌شان برگشت بخورد نیز مشمول محرومیت‌های بانکی نخواهند شد.

  اگر بیکار شده اید و رزومه مناسبی ندارید همین حالا به سادگی یک پروفایل حرفه ای بسازید

۲.تعویق پرداخت هزینه قبوض آب و برق
از سویی دیگر پرداخت هزینه قبوض  آب و برق کسب و کارهای که پیش بینی می شود تا سه ماه آینده با رکود مواجه خواهند بود نیز‌ به تعویق خواهد افتاد. همچنین سخنگوی شرکت ملی گاز ایران نیز از تمهیدات در نظر گرفته شده برای قبوض گاز خبر داده است.
 
۳.بخشودگی مالیاتی
در خصوص بحث مالیات نیز شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده و طبق تصمیمات دولت سقف درآمدهای معاف از مالیات افزایش یافته است. بر این اساس سقف درآمد مشمول مالیات بنگاه های کوچک برای اشخاص حقیقی از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلیون تومان و حقوقی از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.
محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بوجه در این خصوص گفت: مالیات از محل در آمد است و به طور طبیعی تا درآمدی نباشد مالیاتی هم پرداخت نخواهد شد و بر این اساس دولت تسهیلاتی در این خصوص در نظر گرفته، اما باید به این نکته توجه هم داشته باشیم نمی توانیم مالیات های گذشته را مورد بخشودگی قرار دهیم، ‌چون یکی از محل های تامین منابع دولت،‌ مالیات است.

اگر به دنبال استخدام مناسب ترین افراد هستید، آگهی استخدامی خود را رایگان ثبت کنید

۴.تعویق سه ماهه حق بیمه تامین اجتماعی
همچنین  تعویق سه ماهه حق بیمه تامین اجتماعی سهم کارفرمایان ازدیگر اقدامات حمایتی دولت است. این اقدام اگرچه درآمدهای سازمان تامین اجتماعی را  بین ۵ تا ۶ میلیارد تومان کاهش می‌دهد، اما دولت با پرداخت بخشی از بدهی‌های خود به سازمان تامین اجتماعی تلاش می کند این کمبود را تاحدی جبران کند.
افزون بر این، بانک رفاه کارگران مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با اتکا به منابع داخلی، منابع بین بانکی و یا خط اعتباری در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار داده و سازمان برنامه و بودجه نیز مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال از بدهی دولت به این سازمان را در سال سال ۹۹ پرداخت می‌نماید.
عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در این خصوص گفت: قرار شد نظام بانکی به تامین  اجتماعی کمک و تسهیلاتی ارائه کند تا این سازمان بتواند سهم کارفرمای مشاغلی را که آسیب دیده‌اند به مدت سه ماه به تاخیر بیندازد.
جزئیات دریافت این برنامه های حمایتی به زودی از سوی دستگاه های ذی ربط اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط

بیشتر بخوانید :پرداخت سه ماهه بیمه بیکاری به بیکارشدگان از کرونا

بیشتر بخوانید:تمام جزئیات حقوق و دستمزد در سال ۹۹ اعلام شد

بیشتر بخوانید:جدیدترین آمار بیکاری تا پایان زمستان ۹۸ اعلام شد

 

نظرات و پاسخ‌های شما
برای ثبت نظر وارد شوید
آگهی‌های شغلت رو قبل از بقیه ببین!