در فرهنگ ایرانی، ماساژ و ماساژدرمانی در قالب نوع ابتدایی و نه چندان تخصصی آن، یعنی دلاکی وجود داشته است. امروز اما داستان متفاوت است و ماساژوری یک کار کاملا تخصصی و ویژه است که نیاز به مهارتها و تکنیکهای خودش دارد. خستگیهای ساعتها پشت میز نشستن و انجام شغلهای فرسودهکننده و پراسترس باعث شده نیاز به ماساژ درمانی بسیار مورد توجه قرار گیرد. بر همین اساس، حرفه ماساژوری توسعه و اهمیت پیدا کرده است. در این مقاله، با حرفه ماساژوری به طور کامل آشنا میشویم.
جنگلبان با توجه به شناخت و دانشی که از طبیعت دارد، وظیفه نگهداری و مراقبت از جنگلها را بر عهده دارد. جنگلها امروزه از مهمترین منابع و میراثهای یک کشور و کل کره زمین هستند که از آنها به عنوان ریههای زمین یاد میشود. این شغل مسئولیتها و شرایط کاری سختی دارد و به همین علت فردی که قرار است وارد این کار شود، لازم است از قبل اطلاعات کافی درباره آن داشته باشد. اگرچه که عشق و دوستی با طبیعت و ساکنان آن میتواند هر دشواری را به مسالهای قابل تحمل تبدیل کند. در این مطلب، به بررسی و معرفی کامل شغل جنگلبان میپردازیم.
امنیت فناوری اطلاعات یا امنیت سایبری به مجموعهای از فعالیتها و تدابیری گفته میشود که هدف آن حفاظت از اطلاعات، سیستمها، و فناوریهای مرتبط با اطلاعات در دنیای دیجیتال است. این حوزه شامل مواردی نظیر محافظت از دادهها، جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، تشخیص و پاسخ به حملات امنیتی، و ایجاد استانداردها و فرآیندهایی برای مدیریت امنیت در سیستمهای اطلاعاتی میشود در این مقاله کاران به ضرورت وجود امنیت اطلاعات مسیر تحصیلی، شغلی و بازار کار یک متخصص امنیت فناوری اطلاعات پرداختهایم.
هنر نقاشی، یکی از مهمترین هنرهای هفتگانه در طول تاریخ بشر به شمار میرود. این رشته مادر بسیاری از رشتههای ترسیمی و گرافیکی دانسته میشود. یکی از این شاخههای منشعب شده از نقاشی، تصویرگری یا تصویرسازی است که آن را میتوان مرزی میان هنر نقاشی و گرافیک قلمداد کرد. تصویرگری در واقع نوعی نقاشی روایتگر است که امروزه در حوزههای مختلفی کاربرد پیدا کرده است. کتابها، مجلات، بروشورها و بنرهای تبلیغاتی، بستهبندی محصولات، انیمیشنها، بازیهای ویدئویی و ... همه حوزههایی هستند که از تصویرگری بهره میبرند. در این مطلب، به معرفی کاملی از شغل هنرمندانه تصویرگری پرداختهایم.
واقعیت این است که ایدهها همه جا هستند و هر فردی روزانه ایدههای مختلفی به ذهنش میآید. نکته مهم این است که آن ایده به موقع طرح، پردازش و بکارگیری شود تا بتوان در جهت رشد یک کسب و کار یا سازمان از آن استفاده کرد. اینجاست که نقش یک ایده پرداز پررنگ میشود. باید بدانیم که اغلب، یک ایده واحد است که جرقه یک کسب و کار را میزند. همچنین یک کسب و کار برای طی کردن مسیر درست و بهبود هر روزه نیاز به ایده پرداز و اتاق فکر دارد. ایده پرداز است که با فکرها و ایدههای خلاقانه خودش، شرایط بهتری را برای یک مجموعه ترسیم میکند. در این مطلب، از ابعاد مختلف به حرفه ایده پرداز پرداختهایم و امیدواریم اگر علاقمند به فعالیت در این عرصه هستید، به شما کمک کند.
تبلیغات به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند. از تماشای آنها در تلویزیون گرفته تا عبور از یک بیلبورد، ما دائماً توسط کمپینهای تبلیغاتی مختلف از رسانههای مختلف بمباران میشویم. این تبلیغات توسط مدیران تبلیغات و تیمهای آنها ایجاد میشود. امروزه حرفه مدیر تبلیغات جزو یکی از مشاغل خلاق و به سرعت در حال تحول است. در این مقاله، پیشنیازها، مهارتها و وظایف مرتبط با مدیر تبلیغات را آوردهایم که امیدواریم بهخوبی شما را با این شغل جذاب آشنا کند.
تا کنون به طراح و ایدهپرداز لباسهایی که در فروشگاه میپسندید و آنها را میپوشید، توجه کردهاید؟ به این فکر کردهاید که یک نفر به عنوان طراح لباس، ساعتها زمان گذاشته و آنها را طراحی کرده است؟ در گذشتههای دور، لباس بیشتر کارکرد پوششی داشته اما هر چه که پیش آمدهایم لباسها تبدیل به اشیایی شدهاند که در کنار پوشش، قرار است نقش زینتی و زیبایی داشته باشند. همین موضوع باعث رشد و ترقی حرفه طراحی لباس شده است. یعنی کسانی که ساعتها ایدهپردازی میکنند و لباسهای زیباتر و جدیدتری طراحی میکنند. در این مطلب، به معرفی شغل طراحی لباس پرداختهایم و آن را از زوایای گوناگون بررسی کردهایم.
یکی از سختترین و حساسترین کارها، انجام دادن قضاوت درباره موضوعات و پدیدههای مختلف است. بر این اساس، کسی که شغل قاضی را انتخاب میکند، کار بسیار مهم و حساسی را بر عهده خواهد داشت. کاری که میتواند زندگیهای زیادی را نجات دهد یا به خطر بیندازد. حتی اگر در زندگی واقعی با قاضی سروکار نداشتهاید، احتمالا از طریق فیلمها و داستانها، با قاضیهای مختلفی آشنا شدهاید. در این مطلب، میخواهیم به شغل قاضی از زوایا و ابعاد مختلف بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
وقتی درباره شغل کارگردانی میشنویم احتمالا بیش از همه یاد کارگردانان بزرگی مانند آلفرد هیچکاک، مارتین اسکورسیزی و استیون اسپیلبرگ یا کارگردانان ایرانی مانند داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی و بهرام بیضایی میافتیم. این حرفه البته به حوزه فیلم و سریال، محدود نمیشود و کارگردان تئاتر، برنامه تلویزیونی و تیزرهای تبلیغاتی را هم شامل میشود. در این مقاله، با حرفه کارگردانی بیشتر آشنا خواهیم شد. تعریفی از این شغل خواهیم داشت، وظایف یک کارگردان را توضیح میدهیم و مهارتها و تحصیلات لازم و همه نکات مرتبط با آن را بیان میکنیم.
موسیقی در دورانی که زندگی میکنیم جزء جداییناپذیر زندگی روزانه به حساب میآید. همه موسیقیهای فاخر و زیبایی که در طول روز گوش میکنیم، توسط مولفی ساخته شدهاند که به او آهنگساز میگویند. آهنگساز فردی است که نتها و قطعات را به خوبی میشناسد و با ترکیب آنها میتواند یک قطعه جدید تولید کند. آهنگساز ممکن است خود روی یک یا چند ساز تسلط داشته باشد. به این ترتیب آهنگسازان، نتها را ممکن است برای یک گروه ارکستر بنویسند تا یک قطعه گروهی اجرا شود. در این مطلب، سعی میکنیم شما را با حرفه جذاب و هنری آهنگسازی، بیشتر آشنا کنیم.
اخبار کاران را در شبکه های اجتماعی، زودتر ببنید