فارغ التحصیلان کدام رشته ها از بقیه بیکارترند؟

بیشترین نرخ بیکاری فارغ التحصیلان مربوط به رشته های معماری و ساختمان، هنر، علوم زیستی، فرآوری و ساخت و ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

 فارغ التحصیلان کدام رشته ها از بقیه بیکارترند؟

به گزارش روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مطابق آمارهای رسمی، در بین گروه‌های عمده رشته تحصیلی بیشترین نرخ بیکاری به ترتیب مربوط به گروه های معماری و ساختمان ۲۶.۱ درصد، هنر ۲۴.۵ درصد، علوم زیستی و رشته های مرتبط ۲۴.۱ درصد، فرآوری و ساخت ۲۳.۵ درصد و فناوری اطلاعات و ارتباطات ۲۲.۸ درصد است.همچنین کمترین نرخ بیکاری مربوط به گروه خدمات امنیتی ۴.۴ درصد است.

 به نظر می رسد علاوه بر رکود اقتصادی، عواملی مانند عدم تناسب میان رشته های تحصیلی دانشگاه با نیاز بازار کار کشور و نیز فقدان توانایی و مهارت افراد تحصیلکرده در کسب فرصت‌های شغلی موجود و همچنین اشباع بازار کار از برخی رشته‌های تحصیلی از جمله علل عدم موفقیت فارغ التحصیلان در یافتن شغل مناسب است.

 

برای چه شغلی ساخته شده اید؟ با تست MBTI  کاران شخصیت حرفه ای خود را بهتر بشناسید.
کد تخفیف 100 درصد: krn-mbti

 

توجه به تناسب میان تعداد فرصت‌های شغلی رشته های تخصصی ایجاد شده در جامعه و شمار دانش آموختگان امری است که تاکنون مغفول مانده است.

از کل جمعیت دارای تحصیلات عالی و یا در حال تحصیل در دوره های عالی کشور ۵۲.۶ درصد را مردان تشکیل داده اند و از این میزان ۷۲.۷درصد فعال (۸۶.۹درصد شاغل و ۱۳.۱درصد بیکار) و ۲۷.۳درصد غیر فعال اقتصادی هستند. 

همچنین از کل جمعیت دارای تحصیلات عالی و یا در حال تحصیل در دوره های عالی کشور ۴۷.۴درصد را زنان تشکیل داده اند که از این میزان ۴۱ درصد فعال (۷۱.۳درصد شاغل،۲۸.۷درصد بیکار) و ۵۹درصد غیر فعال اقتصادی هستند.

 

بر اساس همین نتایج بالاترین نرخ بیکاری جمعیت فارغ التحصیلان یا در حال تحصیل دوره های عالی به ترتیب به استان های کرمانشاه (۲۸.۵درصد)،کردستان( ۵.۵درصد) ،کرمان (۲۴.۴درصد) اختصاص دارد. همچنین کمترین نرخ بیکاری مربوط به استان سمنان (۱۱.۳درصد) است.

 

نظرات و پاسخ‌های شما
برای ثبت نظر وارد شوید
آگهی‌های شغلت رو قبل از بقیه ببین!