7 روش برای داشتن یک شخصیت مستقل و قوی

آیا می دانستید استقلال شخصیت نشان می دهد ما هوش هیجانی بالایی داریم؟ چگونه باید مستقل باشیم؟ در این مقاله کاران از روش های مهمی گفتیم که کمک می کند یک شخصیت مستقل داشته باشیم.

7 روش برای داشتن یک شخصیت مستقل و قوی

 

یک شخصیت مستقل چه ویژگی هایی دارد؟

استقلال شخصیت یکی از عناصر مهم هوش هیجانی است. وقتی یک شخصیت مستقل داریم یعنی به راحتی بلدیم افکار و کارهایمان را هدایت کنیم. افراد مستقل که اعتماد به نفس بالایی هم دارند. به تنهایی از پس زندگی شان برمی آیند بدون اینکه احساس وابستگی داشته باشند. آنها فقط روی خودشان حساب می کنند و به خوبی می دانند چطور برای زندگی شان برنامه ریزی کنند.

 

 برای اینکه بدانید چقدر استقلال شخصیتی دارید در  تست هوش هیجانی کاران شرکت کنید.

 

اگر امتیاز شما در زمینه استقلال شخصیتی پایین شد، جای نگرانی نیست شما با تکنیک های زیر به راحتی می توانید از خودتان یک شخصیت مستقل بسازید:

1.برای شناخت خودتان وقت بگذارید.

خودآگاهی اولین قدم برای داشتن یک شخصیت مستقل است. باید به خوبی خودتان، احساسات، نقاط قوت و ضعف تان را بشناسید. حتی بدانید چه مهارت هایی دارید . شرکت در تست های شخصیت شناسی به شما کمک می کند خودتان را بهتر بشناسید.

2.بپذیرید که فقط باید روی خودتان حساب کنید.

یک شخصیت مستقل، برای گذران زندگی و موفقیت، منتظر هیچ کس نمی ماند. باید بدانید که برای رسیدن به اهداف تان تنها هستید و فقط روی خودتان حساب کنید. تصور کنید هیچ خانواده و دوستی ندارید و باید خودتان گلیم تان را از آب بیرون بکشید؛ قطعا ابتدای کار سخت است اما شدنی است. این طرز فکر از شما یک شخصیت خودساخته می سازد.

 

با تست MBTI خودتان را هوشمندانه و عمیق بشناسید

 

3.عادت های خوب و مثبت بسازید.

همه چیز از اصلاح عادت های بد و ساختن عادت های خوب شروع می شود. اگر همچنان بخواهیم مثل گذشته رفتار کنیم و از منطقه امن مان خارج نشویم هیچ چیز عوض نمی شود و مستقل نخواهیم شد. فهرست عادت هایی که باعث موفقیت تان می شود را یادداشت کنید. برای داشتن یک شخصیت مستقل باید سعی کنید شکل جدیدی از زندگی خود را که بر پایه استقلال است، به یک عادت تبدیل کنید. اگر ملزم به انجام عادت های خوب باشید همین ریز رفتارها زندگی تان را دگرگون می کند. در این مقاله کاران بخوانید چطور می شود از منطقه امن و یکنواختی روزمره خارج شد.

4.برنامه ریزی کنید و مصمم باشید.

بدون هدف گذاری و برنامه ریزی نمی توانید به استقلال شخصیتی برسید. ابتدا شروع کنید برای کارهای کوچک و ساده برنامه ریزی کنید تا کم کم به کارهای مهم و بزرگ برسید. در پایان روز یا دوره ای که برنامه ریزی کردید برای موفقیت هایتان جشن بگیرید و خودتان را تشویق کنید.

5.از قضاوت شدن نترسید.

نگران این نباشید که نتیجه چه می‌شود یا دیگران چه می‌گویند. از قضاوت شدن نترسید. مهم ترین ویژگی یک شخصیت مستقل این است که همیشه کار درست را انجام می دهد بدون اینکه منتظر تعریف و یا انتقاد دیگران باشد.

6.مطالعه کنید و مهارت های بیشتر یاد بگیرید.

فراموش نکنید کلید تقویت اعتماد به نفس شما، آموختن مهارت های جدیدی است که باعث پیشرفت شغلی و شخصیتی شما می شود. از تقویت و تمرکز روی مهارت های نرم شروع کنید. بعد متناسب با نیاز شغلی و تحصیلی در دوره های آموزشی شرکت کنید.

7.یاد بگیرید تنهایی تصمیم بگیرید.

قدم مهم و نهایی برای داشتن یک شخصیت مستقل، این است که عادت کنید مستقل تصمیم بگیرید. مشورت گرفتن از دیگران همیشه خوب است اما یادتان باشد بهترین تصمیم را خودتان باید عاقلانه و براساس جوانب بگیرید.

به نظر شما چه راهکارهای دیگری برای مستقل بودن وجود دارد؟

برگرفته از دو سایت

 psychcentral و melyssagriffin

بیشتر بخوانید:

7 تکنیک برای افزایش هوش هیجانی

چطور عزت نفس مان را افزایش دهیم؟

ذهن آگاهی چیست و چه تاثیری روی سلامتی و موفقیت ما دارد؟

نظرات و پاسخ‌های شما
برای ثبت نظر وارد شوید
آگهی‌های شغلت رو قبل از بقیه ببین!