مدیران نامرئی تقریبا زمانی برای بازخورد دادن و رسیدگی کردن به درخواست های پرسنل ندارند و یا در شان خود نمی بینند که در محیط کار با همکاران تعامل داشته باشند. در این مقاله کاران به نقل از وب سایت خبری لینکدین با ویژگی مدیران نامرئی و آسیب هایی که به یک کسب و کار می زنند آشنا می شویم.
8 خصوصیت یک مدیر نامرئی
مدیران نامرئی دقیقا نقطه مقابل رهبران هستند. فرقی نمی کند یک مدیر ارشد باشند یا یک مدیر میانی؛ آنها اغلب سرگرم جلسه با رئیس کل یک مجموعه هستند و ویژگی های زیر را دارند:
1.در اتاق آنها به روی پرسنل بسته است.
2.کمتر به نتایج کاری تیم ها و افراد بازخورد منفی و یا مثبت نشان می دهند.
3.از جلسه گذاشتن با همکاران زیر دست خودداری می کنند.
4.ایده های همکاران را به نام خود ارائه می کنند.
5.به نظرات و انتقادهای سازنده توجهی نمی کنند.
6.حتی نام خیلی از همکاران را نمی دانند.
7.هیچ اطلاعی درباره وضعیت و احوال کارکنان ندارند.
8.اغلب پاسخ تلفن ها و ایمیل های شما را نمی دهند.
آسیب های یک مدیر نامرئی
مدیران نامرئی هر روز می آیند و می روند و هرگز زمانی برای گذراندن با کارمندان خود ندارند؛ دیر یا زود یک مدیر نامرئی می تواند شاهد دیدن نتایج زیر در محیط کاری باشد:
1.از بین رفتن انگیزه و حس ارزشمندی، اولین حس ناخوشایندی است که به کارکنان دست می دهد و نارضایتی شغلی ایجاد می کند.
2.کارایی کارکنان به راحتی در سایه یک مدیر نامرئی کم و کمتر می شود. از آنجا که مدیران نامرئی وقتی برای نظارت درست روی کار پرسنل و بررسی و آنالیز نتایج کاری تیم ها ندارند خود به خود روال انجام کارها مختل می شود و راندمان کاری پایین می آید.
3.کارکنان متعهد سازمان را ترک می کنند. توجه و رفتار درست مدیران یکی از مهم ترین عوامل رضایت شغلی است و حتی بیشتر از حقوق و دستمزد برای کارمندان اهمیت دارد. زمانی که هر فردی به ویژه کارکنان با تعهد و مسئولیت پذیر هیچ بازخوردی از مدیران نمی بینند طبیعی است که دیر یا زود و به شکلی کاملا خاموش آن محیط کاری را ترک می کنند.
با تست شخصیت شناسی گروهی کاران می توانید اعضای تیم تان را بهتر بشناسید
اگر می خواهید بدانید چطور می شود یک مدیر نامرئی نبود حتما این مقاله کاران را بخوانید.
بیشتر بخوانید: