لبخند زدن در مصاحبه موضوع مهم و حتی پیچیدهای است. همان اندازه که بهموقع انجام دادنش میتواند مفید و موثر باشد، از حدی بیشتر و در موقعیتهای نامناسب میتواند بر شانس شما برای استخدام اثر منفی بگذارد. البته این موضوع آنقدر اهمیت دارد که ما یک مقاله مستقل را به آن اختصاص دادهایم. در این مقاله در مورد اهمیت لبخند زدن در جلسه مصاحبه میگوییم، فواید آن را برای شما برمیشماریم و نکاتی میگوییم که بتوانید از لبخند زدن در جهت درستی استفاده کنید.
به موقع حاضر شدن در محل کار برای بسیاری از مشاغل ضروری است. این موضوع به ویژه وقتی در شغلی هستید که قرارهای روزانه زیادی دارید و باید در جلسات متعددی حاضر شوید، اهمیت دوچندان پیدا میکند. شما با وقتشناس بودن، به وقت دیگران احترام میگذارید و تاثیر خوبی از خودتان به جا میگذارید. در این مقاله، اهمیت وقتشناس بودن و به موقع حاضر شدن را بیشتر مورد بحث قرار میدهیم و نکاتی را به اشتراک میگذاریم که به شما کمک میکند وقتشناستر شوید.
اگر یک چیز را با اطمینان بتوان در کتابهای تاریخ نوشت، این است که تا وقتی انسان وجود داشته، اشتباهات هم وجود داشتهاند. به این معنی که اشتباه کردن امری اجتنابناپذیر است و وجودش نباید باعث شود از تجربههای جدید پرهیز کنیم. خیلی خوب است که همه تمهیدات لازم برای اشتباه نکردن را از قبل بیندیشیم ولی در نهایت بپذیریم اشتباهاتی وجود خواهند داشت. مهم این است که از آنها درس بگیریم، برای جبرانشان تلاش کنیم و یکدیگر را بابتشان ببخشیم. در این مقاله به شما میگوییم که اگر در محیط کار دچار اشتباهات مختلف شدید، چه قدمهایی را بردارید تا هم جبران کنید و هم از تکرارشان پیشگیری کنید.
فارغ از اینکه در جلسه مصاحبه چقدر خوب ظاهر شدهاید یا چه اندازه اعتماد بنفس داشتهاید، کاملا طبیعی است که بعدا برای خودتان آن جلسه را بارها تجزیه و تحلیل کنید. ممکن است دقایق زیادی روی تخت دراز بکشید یا زیر دوش بایستید و فکر کنید آیا به اندازه کافی قوی و مناسب بودهاید که برای آن شغل پذیرفته شوید یا نه. اغلب اوقات نتیجه این فکر کردنها بسیار پیچیده و مبهم میشود و شما نمیتوانید مطمئن باشید مصاحبهتان دقیقا چطور پیش رفته است. به جای این غرق شدن در این فکر و خیالها، بهتر است به نشانههای مهمی که در جلسه مصاحبه وجود داشته است، توجه کنید. ما در این مقاله تلاش میکنیم این نشانهها را برای شما بازگو کنیم تا شما تصویر دقیقتری بتوانید از جلسه مصاحبهتان داشته باشید.
اگر تا به حال شغلی داشتهاید یا حتی تازه وارد کاری شدهاید احتمالاً با احساس استرس و اضطراب در محل کار آشنا هستید. کارفرمایان بالقوه ممکن است در مصاحبه شغلی، سوالاتی درباره مدیریت استرس و موقعیتهای استرسزا از شما بپرسند. وقتی مصاحبهکنندهها این سوال را میپرسند، به دنبال اطلاعاتی در مورد نحوه واکنش شما در لحظات استرسزا هستند. آنها میخواهند ارزیابی کنند شما چه واکنشی دارید چون رفتار شما میتواند بر کل تیم یا شرکت اثر بگذارد. در این مقاله، نکاتی را برای کمک به پاسخ شما ارائه دادهایم و همراه با آن چند پاسخ به عنوان نمونه برای آشنایی شما آورده شدهاست.
با توجه به اینکه آدمهایی با شخصیتهای مختلف در یک محیط کار گرد هم میآیند، بالاخره حداقل یک همکار مشکلساز بین آنها وجود خواهد داشت. چه آنها یک شاکی مزمن باشند یا افرادی کنایهزن و غیبتکننده، اغلب میتوان آنها را به عنوان یک ابر سیاه توصیف کرد که بهسادگی روی خلقوخوی شما تاثیر خواهند گذاشت. اگرچه اجتناب از همکاران مشکلساز ممکن است بهترین راه حل به نظر برسد، ولی اغلب این کار چندان راحت نیست و آنها به آش کشک خاله تبدیل میشوند! بخصوص اگر در یک محیط کوچک کار کنید و بیشتر با هم برخورد داشته باشید. سوالی که پیش میآید این است که چگونه میتوانید همکار مشکلساز را مهار کنید و نگذارید برای شما دردسر درست کنند؟ صحبت کردن با مدیران همیشه یکی از راههاست اما خیلی اوقات هم میتوانید خودتان موضوع را مدیریت کنید. برای کار کردن در چنین وضعیتی دشواری ابتدا باید این نوع افراد را بشناسیم و سپس درباره نحوه برخورد صحیح با آنها حرف بزنیم. همانچیزی که در این مقاله آن را دنبال کردهایم.
واقعیت این است که در دنیای پرسرعت و پیچیده امروزی، ایجاد یک شبکه حرفهای قوی برای موفقیت شغلی بسیار مهم است. لینکدین، بزرگترین شبکه حرفهای جهان، بستری باورنکردنی را برای افراد برای اتصال، همکاری و رشد فراهم کرده است. با این حال، برقراری ارتباطات معنیدار به چیزی بیش از ارسال درخواست اتصال و دنبال کردن نیاز دارد. این در مورد ایجاد روابطی است که به شغل شما و دیگران ارزش میبخشد. شما این روابط را به صورت هدفمند برای پیشبرد هدفهای شغلی خودتان برقرار میکنید. در این مقاله، ما استراتژیهای موثر برای ایجاد ارتباطات واقعی در لینکدین را بررسی میکنیم و سعی میکنیم راههایی را به شما نشان دهیم که از لینکدین استفادههای مفیدتری برای خلق ارتباط داشته باشید.
آیا تا به حال از خودتان پرسیدهاید که چرا برخی افراد به نظر به راحتی با دیگران ارتباط برقرار میکنند، در حالی که برخی دیگر برای ایجاد روابط معنادار تلاش میکنند و خیلی موفق نیستند؟ همه چیز به مهارتهای بین فردی برمیگردد که برای ارتباط موثر و همکاری در هر محیطی ضروری است. مهارتهای بین فردی قوی میتواند به شما کمک کند مکالمات دشوار را هدایت کنید، اعتماد ایجاد کنید و با اطرافیانتان ارتباط طولانیمدتی برقرار کنید. فرقی نمیکند چه در محل کار باشید، در خانه یا در سایر موقعیتهای اجتماعی. در این مقاله، مهارتهای بین فردی را تعریف میکنیم و توضیح میدهیم که چگونه میتوانند در زندگی شخصی و حرفهای به شما کمک کنند.
همه ما میدانیم که توجه به جزئیات مهم است زیرا به جلوگیری از اشتباهات کمک میکند و همچنین ما را به آدم دقیقی تبدیل میکند و موفقیت در محل کار را آسانتر میکند. مشکل از جایی شروع میشود که همکار یا رئیسمان مدام حواس ما را پرت میکنند و تمرکز ما را به هم میزنند. اگر شما هم بهراحتی تمرکزتان بهم میریزد، دیگر نخواهید توانست به اندازه کافی به جزئیات توجه کنید. در این میان، روشها و تکنیکهای مختلفی وجود دارد که میتوانید برای بهتر شدن مهارت توجه به جزئیات از آنها استفاده کنید. در ادامه 7 روش موثر برای توسعه این مهارت قدرتمند در محل کار را مشاهده خواهید کرد.
به دلایل مختلف ممکن است بین تصدی دو شغل توسط شما فاصلهای اتفاق بیفتد. ممکن است مدتی را به گذراندن دوره آموزشی یا تحصیلی بگذرانید، در جستوجوی کار باشید، به مسافرت طولانیمدت رفته باشید یا از یک عضو بیمار خانواده مراقبت کرده باشید، در هر صورت ایجاد شدن فاصله زمانی در رزومه گریزناپذیر است. بنابراین، از گنجاندن یک سال یا بیشتر فاصله زمانی در رزومه خود نترسید. تا زمانی که بتوانید مهارتهای قابل انتقالی را که در طول مرخصی کسب کردهاید نشان دهید یا تجربه خودتان را با شغلی که برای آن درخواست میکنید مرتبط کنید، فاصله زمانی رزومه شما میتواند قابل توجیه باشد. در این مطلب نکاتی را به شما یادآور شدهایم که کمک میکنند فاصله زمانی در رزومه خودتان را بهتر توضیح دهید و شانس گرفتن شغل جدید در خودتان را بالا ببرید.
اخبار کاران را در شبکه های اجتماعی، زودتر ببنید